NIEUWBOUW: Exclusief project Meylandtlaan - Residentie Carbon

  

NIEUWBOUWPROJECT !

Residentie Carbon


Dit exclusieve, eigentijdse woonproject is gunstig gelegen in Zolder en bestaat uit 6 wooneenheden, die worden opgericht vanaf september 2020!

Deze bijzonder stijlvolle residentie bestaat uit :

- GELIJKVLOERS: 2 appartementen, voorzien van 2 ruime kamers, en eventueel geschikt als 2 slaapkamers of voor zgn. ‘gemengd gebruik’ als praktijk- kantoor of handelsruimte, met een opp. van resp.163 m² en 153 m² - elk voorzien van een mega groot terras van 53 m²!

- 1ste VERDIEPING: 2 appartementen met 2 slaapkamers met een opp. van resp.116,59 m² en 118,65 m² élk voorzien van een terras van 43 m²!

- 2de VERDIEPING: 2 luxueuze penthouses met 2 slaapkamers van 82 m² en 88 m² en met een terras van 45 m2 resp. 47m2.

Elk appartement beschikt over een ruime woonkamer (eetkamer en zithoek) met open, geïnstalleerde keuken, een ingerichte badkamer, 2 slaapkamers (praktijk en/of kantoorruimte) en een berging.

De appartementen op het gelijkvloers kunnen tevens deels bestemd worden als praktijk-handelsruimte met rechtstreekse afzonderlijke toegang via de voorzijde.

Residentie Carbon wordt opgetrokken in een eigentijds kleurencontrast. De zuidelijk-gerichte terrassen aan de achterzijde - met glazen terrasleuningen op de 2de verdieping- zorgen voor ontspanning, rust en privacy.

Achter het woonproject en de privatieve tuin van de gelijkvloerse woon/bedrijfseenheden, bevindt zich nog een ruim, rustig gelegen grondperceel : dit zal deels bestemd en ingericht worden als GEMEENSCHAPPELIJKE TUIN, voor het exclusief gebruik en genot van ALLE BEWONERS!

Een lift geschikt voor 6 personen brengt de bewoners en bezoekers van de kelderverdieping tot aan de tweede verdieping.

Bij élk appartement hoort minimaal 1 ondergrondse parkeerplaats (tot.11) en 1 kelderberging- beide niet in de prijs inbegrepen. De 2 gelijkvloerse wooneenheden bieden de mogelijkheid tot rechtstreekse toegang via de praktijk/kantoorruimte naar een ruime ondergrondse archief- of bergruimte.

Alle appartementen zullen thermisch geïsoleerd naar de huidige normen (K40 – E40). Het buitenschrijnwerk wordt uitgevoerd in gecoate aluminium met thermische onderbreking.

De verwarming wordt voorzien op aardgas en alle appartementen zijn uitgerust met vloerverwarming!
Verluchting gebeurt dmv ventilatiesysteem type D.

Tenslotte beschikt de koper over een eigen keuzemogelijkheid voor wat betreft de verdere binnenafwerking. Voldoende ruime budgetten, voorzien voor vloeren, deuren, badkamer en keuken, zorgen ervoor dat de appartementen luxueus afgewerkt kunnen worden.

EXTRA TROEVEN:
+ Moderne, tijdloze uitstraling van het project
+ Zeer stijlvolle en kwaliteitsvolle architectuur
+ Goed bereikbare en gunstige ligging
+ Energiezuinig en uitgerust met vloerverwarming
+ Ruime en rustig gelegen achtertuin - deels voor het genot van alle bewoners!
+ Uitstekende PRIJS/KWALITEIT-verhouding!

Voor meer informatie per wooneenheid, klik op volgende links:

appartement 0.1: gelijkvloers appartement van 163 m2
appartement 0.2: gelijkvloers appartement van 153 m2
appartement 1.1: appartement op de eerste verdieping van 116,59 m2
appartement 1.2: appartement op de eerste verdieping van 118,65 m2
appartement 2.1: penthouse van 82 m2
appartement 2.2: penthouse van 88 m2


Voor meer informatie kan u steeds een vrijblijvende afspraak met ons maken: 011 53 35 53, info@alterimmo.be.