Hoogwaardig afgewerkte villa met 4 slaapkamers, 2 praktijkruimtes en overdekt zwembad

 

Deze villa ligt in een rustige, residentiële buurt op een boogscheut van de natuur (slechts bestemmingsverkeer en kindvriendelijk). Scholen in de onmiddellijke omgeving of op een beperkte fietsafstand (lagere- en middelbare scholen). Op 10 min rijden bevinden zich alle essentiële winkels - de snelwegen E313/E314 zijn snel te bereiken.

Topklasse villa met 1 zéér grote praktijkruimte en een extra-bureel op gelijkvloers, 4 slaapkamers en een verwarmd en overdekt zwembad op een grondperceel van 12 are. Deze uitstekend onderhouden villa is voorzien van alle wooncomfort en is volledig instapklaar.
De dubbele eiken voordeur in het midden van de voorgevel is een ware 'eyecatcher'.
De vloer op het gelijkvloers bestaat quasi geheel uit massieve, degelijke materialen : tegels uit blauwe natuursteen en massief parket (woonkamer).

De woning is afgewerkt met sierlijsten en inbouwspots en is uitgerust met hoogwaardige massief houten ramen én deuren.
De keukeninfrastructuur bestaat uit massief houten inbouwmeubilair uit beukenhout en is uitgerust met alle moderne keukenapparatuur.
De inbouwhaard in de woon/zitkamer zorgt voor een extra-gezellige sfeer tijdens de koudere avonden.

De badkamer is erg ruim (biedt bad, douche, WC én dubbele wastafel met meubel) en kan met een minimum aan opfrissing worden getransformeerd tot een ware relaxruimte met een eigentijdse uitstraling.

De zolderverdieping (met een bruikbare woonoppervlakte van ca. 75 m2!) is toegankelijk via een vaste houten trap. Deze verdieping is ook grotendeels afgewerkt en beschikt over een vloer met mozaïekeffect. Deze polyvalente ruimte kan nog verder ingericht worden naar de smaak en behoeften van de kopers (bv. indeling in meerdere ruimtes).

Het bijgebouw aan de woning bevat een afzonderlijke zijingang met een aparte toegang tot een zeer ruime praktijk- of polyvalente ruimte : deze is dus bereikbaar zonder dat men het private woongedeelte hoeft te betreden. Ideaal dus als grote praktijk- of bureelruimte, als hobbyatelier, of nog als afzonderlijke leefruimte voor inwonende familieleden of tieners?

Op het gelijkvloers biedt het bijgebouw plaats voor een dubbele, inpandige garage met automatische sectionnaalpoort.
Aansluitend bevindt er zich een extra carport, naast nog 2 afzonderlijke houten carports achteraan de tuin, die toegankelijk zijn via de rechterzijde van de woning via de Akkerstraat. Aansluitend bevindt zich nog een houten tuinhuis.
De rand van het overdekt zwembad is rondom betegeld en voorzien van sfeervolle verlichting.

De tuin is zuidwestelijk georiënteerd waardoor de tuin bij zonnig weer van 's ochtends tot 's avonds in schitterend zonlicht baadt. Door de grote raampartijen aan de achterzijde genieten de bewoners daardoor van een aangename lichtinval in de woonkamer en de keuken en wordt een wondermooi zicht geboden naar het achtergelegen terras en de tuin.
De tuin is verder volledig omheind en zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd.
Tenslotte is de woning sinds 2011 uitgerust met zonnepanelen, die nog vele jaren het voordeel van groencertificaten bieden!

Bekijk deze advertentie ook op onze site voor meer foto's van deze villa of contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak:
📩 info@alterimmo.be
☎️ 011/53.35.53