VERKOCHT: Uniek en rustig gelegen landhuis met gastenverblijf en zwembad

 

VERKOCHT !


Dit unieke landhuis met talrijke bijgebouwen en gelegen in een omliggend domein van ca. 70 are, is optimaal gelegen dicht bij de verbindingsweg tussen het centrum van Zutendaal en Lanaken en op nog geen 10 min. afstand van Maastricht!

Bovendien geniet deze eigendom van een maximum aan privacy, ook voor de onmiddellijke buurt en omgeving! Het landhuis is diep ingepland op zo'n 30 m diepte tov de rooilijn en het domein is volledig omheind!

Het landhuis zélf biedt alle woon-/ en slaapruimtes aan geheel op het gelijkvloers. De totale netto-woonoppervlakte van de (gelijkvloerse) woning bedraagt ca. 220 m2 . De enige trappen in de woning leiden naar de kelderruimtes, gelegen in het midden van de woonst.

INDELING LANDHUIS:
GELIJKVLOERS :
- stijlvolle inkomhal (12 m2),voorzien van marmeren vloer en met dubbele openslaande deur naar ...,
- opvallend grote L-vormige leefruimte/living van ca. 70 m2, bestaande uit grote zithoek, uitgerust met marmeren sierschouw én ingebouwde cassette-haard en eetkamer; de gehele vloer is uitgevoerd in massief eiken parket in visgraatmotief;
- aansluitend aan de eetkamer bevindt zich de recent geïnstalleerde leefkeuken, voorzien van granieten vloer en volledig uitgerust met inbouwtoestellen en voorzien van alle hedendaagss comfort.
- de tussenhal of achterinkom in de woning, voorzien van granieten vloer en gastentoilet, geeft toegang tot de 2 royaal grote slaapkamers (26 en 24 m2), beide bevloerd met massief parket.
- achteraan bevindt zich een ruime badkamer (16 m2), uitgerust met dubbele wastafel, ligbad en douche.
- aansluitend aan de living bevindt zich een lager gelegen 'tuinliving' of veranda (ca. 28m2), voorzien van een grote open-haard en schuifpuien die toegang verlenen naar...
- het zonneterras én het aansluitend gelegen zwembad (40 m2), voorzien van een Romeinse trap.

De 'tuinliving' of veranda aan de achterzijde van de woning ligt in het verlengde van de leefruimte/living van het landhuis en verruimt deze ruimte nog meer. Bovendien is deze ruimte uitgerust met een grote openhaard en geven de schuifdeuren onmiddellijk toegang tot het zwembad.

KELDERVERDIEPING :
- 3 afzonderlijke kelderruimtes, met CV, boiler, proviandkamer en wijnkelder.
- Overige deel van het woonhuis is volledig voorzien van een kruipkelder, met toegangen op diverse plaatsen.

De woning is rondom geheel omgeven door een prachtig aangelegde tuin, die een parkachtige uitstraling heeft, met diverse terrassen, vijverpartijen en gevarieerde beplanting. Voor het overige is het domein aan de randen voornamelijk begroeid met bomen, waardoor niet het gehele grondperceel intensief dient te worden onderhouden

Verder beschikt deze eigendom over een afzonderlijk bijgebouw dat kan dienst doen als gastenverblijf, B&B, als zgn. 'kangoeroe-woning', als hobbyruimte(s), praktijk- of bureel-ruimte, speelruimte, atelier, enz.

INDELING BIJGEBOUW (ca. 45 m2)
- Toegangshal - woon/slaapkamer - badkamer - WC - technische ruimte (CV aanwezig en zwembadinstallatie, enz.),

Nog voor dit bijgebouw ligt een afzonderlijke, dubbele garage (45 m2), die plaats biedt voor 2 ruime wagens.

Tegen de achterzijde van het domein ligt nog een houten stalling, die plaats kan bieden aan bv. 4 paarden (verder op te knappen).

Eveneens dieper op het grondperceel bevindt zich nog een grote 'serre' (voormalige zwembadoverkapping) met schuifpuien, die kan worden gebruikt voor diverse doeleinden. Er is tevens electriciteit aanwezig.

EXTRA-TROEVEN :

* Strategische, doch erg rustige ligging met véél privacy (op de as Zutendaal-Lanaken-Genk-Maastricht)
* Groot grondperceel - volledig privaat domein
* Gehele woonruimte is gelijkvloers!
* Stijlvolle inrichting met duurzame en waardevolle materialen
* Grote leef- en slaapruimtes
* Recent volledig vernieuwde en hyper-geïnstalleerde keuken
* Diverse bestemmingsmogelijkheden voor de diverse bijgebouwen
* Prachtig aangelegde en toch onderhoudsvriendelijke parktuin
* Naastliggend grondperceel (uiterst links) van ca. 22 are is eventueel bij aan te kopen (is NIET-inbegrepen in de huidige vraagprijs)