VERKOCHT: Authentiek, charmant landhuis in de buurt van de 'Duizend-Jarige Eik'

 

VERKOCHT BINNEN DE WEEK... BOVEN DE VRAAGPRIJS!


OMGEVING
Deze erg charmante, landelijke woning is gelegen in de onmiddellijke omgeving van de fameuze 'Duizend-Jarige Eik' en op ca. 2 km van het centrum van Lummen. Winkels, scholen, openbaar vervoer, enz. liggen dus op redelijke afstand. De autosnelwegen E 313 en 314 en de nabijheid van de verkeerswisselaar maken Lummen een uitstekende uitvalsbasis voor woon- en werkverkeer.

GRONDPERCEEL
Het grondperceel bedraagt maar liefst 20 are en is 26m breed en méér dan 70 m diep!
Ideaal toch om op het achterliggend grondstuk dieren, groenten- en/of een grote 'speel'tuin in te richten?
Het gebied achter het grondperceel is agrarisch gebied en leent zich ook uitstekend voor natuurwandelingen.

WONING
Hoewel het landhuis werd opgericht in 1986, straalt ze de bouwstijl uit van een 'authentieke, oude hoeve. Dit charmant karakter is mee te danken aan de aanwending van authentieke, degelijke bouwmaterialen, zoals oude Beerse gevelstenen en rode gebakken dakpannen, en een interieurinrichting met natuursteen (blauwe hardsteen, massief marmer, massief houten trap en deuren). Deze laatste krijgen een trendy, tijdloze uitstraling na een zgn. 'zandstraal'- of 'gom' -behandeling. Dat geeft een zéér stijlvol en hoogwaardig resultaat, dat de huidige landelijke woontrend '20 weerspiegelt.

Ook de keuken straalt dezelfde landelijkheid én degelijkheid uit, gecombineerd met alle hedendaagse (kook-)comfort en biedt een uitstekend zicht op de achtertuin.

Eveneens op het gelijkvloers bevinden zich nog twee extra ruimtes, in te vullen als slaapkamers of eventueel als praktijkruimte, extra woonruimte (bv. kangoeroewoning of tienerstudio), kantoor-en/of hobbyruimtes. Daarbij is ook een aparte doucheruimte met toilet aanwezig. Deze ruimtes zijn volledig geïntegreerd in de woning, doch kunnen ook volledig apart functioneren omdat ze toegankelijk zijn via een aparte zijdeur en inkom via de rechter zijgevel.

De woning is verder helemaal uitgerust met vloerverwarming, zowel gelijkvloers als over de gehele verdieping!
De energiezuinigheid van deze eigendom zowel op vlak van CV als isolatie wordt weerspiegeld in de uiterst gunstige EPC-score van slechts 269 kw/m2/jaar!

Verder is de gehele woning onderkelderd (ca. 132 m2), waaronder een grote dubbele garageruimte van 35 m2.

Bovendien is ze bewoond door de 1ste eigenaars en werd ze sedert de oprichting uitstekend onderhouden.

Bent u ook nieuwsgierig geworden? Kijk dan alvast naar de sfeerbeelden hieronder of via www.alterimmo.be.INDELING:
Gelijkvloers:
- Inkomhal met vestiaire en gastentoilet - ruime woonkamer met open zicht naar de tuin - afzonderlijke, landelijk ingerichte keuken, voorzien van alle comfort (dampkap, elektrische kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser) - ruime berging/wasplaats met inbouwkasten - aparte doucheruimte - bureel (of extra slaapkamer) - twee extra-ruimtes met aparte douche ruimte en toilet, toegankelijk via zijdeur - overdekt terras en apart zonneterras - zuidwest georiënteerde achtertuin.

Verdieping:
- twee ingerichte slaapkamers - badkamer voorzien van ligbad en wastafel - nachthal - grote extra-ruimte, reeds voorzien van isolatie, vloerverwarming en chape (verder af te werken naar eigen keuze!) - apart nachttoilet - extra-bergzolder.

Kelderruimte:
- de woning is VOLLEDIG onderkelderd (waar de ruime garage voor 2 auto’s onderdeel van uitmaakt)

EXTRA TROEVEN:
- uitstekende ligging en perfecte locatie qua mobiliteit
- zeer degelijke en goed onderhouden woning
- duurzame, authentieke bouwmaterialen, zowel buiten als binnen, met respect voor het 'landelijk karakter' van deze woning,
- combinatie met hedendaags comfort, zoals vloerverwarming In het hele woongedeelte.
- deze eigendom biedt veel bestemmingsmogelijkheden : als woonst + bv. vrij beroep/praktijk, als 'zorg'- of 2-generatie-woning', met extra hobby- of atelier ruimtes op gelijkvloers, die toegankelijk zijn via een afzonderlijke zij-ingang.
- extra breed grondperceel: 28m (is grote meerwaarde!)
- ruime netto woonoppervlakte van de woning (ca. 230 m2)
- schuifpui vanuit woonkamer naar overdekt terras en zicht op wijdse tuin
- uitstekende EPC-score: 269 kWh/m2!
- zeer correcte prijs/kwaliteitsverhouding!

Kortom, een buitenkans voor 'slimmerikken' en snelle beslissers!