Groot (148m2) instapklaar, gerenoveerd appt. 3 slpk - terras én garage


Groot (148
) en recent gerenoveerd (2017) appartement met zuid-oostelijk georiënteerd terras én afsluitbare garage. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een stijlvol maar kleinschalig complex in het centrum van Helchteren vlakbij winkels en openbaar vervoer. De E-314 snelweg bevindt zich op nog geen 5 km afstand. Op wandelafstand bevinden zich tal van winkels en scholen. Supermarkten, restaurants, cafés en banken zijn vlakbij.

Het is een kleinschalig appartementscomplex: de benedenverdieping is in gebruik door een geneesheer specialist en verder zijn er slechts twee appartementen.

Het appartement werd volledig opgefrist en een aantal zaken werden gerenoveerd. Zo beschikt het appartement over een prachtige nieuwe keuken, een nieuwe verwarmingsinstallatie (HR-Top) op aardgas. Bovendien werd er bijkomende isolatie geplaatst wat er samen voor gezorgd heeft dat het EPC uitstekend is voor een appartement met bouwjaar 1972.

Het appartement beschikt over een erg ruime woonkamer (41,4) en een even ruime keuken (19,2). Er zijn 3 grote tot middelgrote slaapkamers. De totale netto bewoonbare oppervlakte is maar liefst 148 - dat is zonder het overdekte zonneterras van 20.
De prachtige woonkamer én de keuken zijn aan de straatzijde volledig voorzien van grote ramen en dus verzekerd van een prachtige lichtinval. 

TROEVEN:
+ zeer goed onderhouden
+ gunstig EPC 199 kWh/ (lage energiekosten)
+ geen bijkomende maandelijkse kosten
+ zonneterras
+ eigen, afsluitbare garage met directe toegang tot het gebouw

 Bekijk de advertentie van dit pand op onze website voor meer informatie of contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak:
📩 info@alterimmo.be
☎️
011/53.35.53