VERKOCHT: Schitterende, tijdloze en hoogwaardig afgewerkte villa

 

VERKOCHT !


Schitterende, tijdloze en hoogwaardig afgewerkte villa met 5 slaapkamers, bureel, grote afgewerkte zolder en verwarmd buitenzwembad met poolhouse. Deze 100% instapklare villa is gelegen in een rustige , doodlopende straat, vlak tegen de natuur op een riant perceel (23are 61ca) met een perceelbreedte van 35m!!

Ligging:
Uitstekende, residentiële ligging op ongeveer 2 km. van het Ziekenhuis Oost-Limburg. Genk centrum is 4 km ver. Vlotte verbinding naar de E-314 autosnelweg. De omgeving is bosrijk en heeft uitsluitend bestemmingsverkeer - dus zonder meer kindvriendelijk.

Algemeen:
De villa beschikt momenteel over 500m² netto bewoonbare oppervlakte naast de kelders en een dubbele carport. Een groot terras en een volledig omheinde, aangelegde tuin, groot zwembad met poolhouse.

Indeling:
Kelderverdieping:
- grote kelder - wijnkelder -

Gelijkvloerse verdieping:
- royale inkomhal met gastentoilet, vestiaire en vide met trap naar de bovenverdieping - royale woonkamer bestaande uit een zeer ruime zithoek met haard - aansluitend bureel - eetkamer - grote keuken met werkelijk alle comfort - berging - wasplaats - tweede toilet - dubbele carport voor de villa -

Verdieping:
- 5 slaapkamers - 2 badkamers - trap naar de zolderverdieping -

Zolderverdieping:
- volledig afgewerkte zolderverdieping via vaste trap -

Extra troeven:
- villa is voorzien van een hoogwaardig domotica-systeem met bedieningsschermen in keuken en masterbedroom (bediening voor licht, alarm, muziek, camera's, tv, zwembad, enz...)
- camerabewaking voor- achter en aan het zwembad
- geïntegreerde muziekinstallatie zowel binnen als buiten
- prachtig aangelegde, omheinde zuid-gerichte tuin met beregeningsinstallatie via geboorde waterput en tuinverlichting
- verwarmd zwembad (11 x 5) met poolhouse (kleedkamer, douche en toilet + technische ruimte)
- zeer hoogwaardige afwerking vloeren (eik en blauwe hardsteen)